Sobre mi | Georgina Léger
georgina leger, periodisme, radio
15550
page-template-default,page,page-id-15550,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

‘This chaos it defies imagination’

Em dic Georgina Léger i vaig néixer a Barcelona el 5 de setembre de 1995. D’origen francès i català, vaig créixer entre dues cultures, dues llengües i dos països que m’estimo per igual.

 

De petita, diuen que gatejava cap enrere i que em vaig aprendre l’alfabet al revés. Sempre ho he fet tot al revés… potser per això sóc com sóc avui. Mai no em quedo amb el que veig, sempre vull i necessito anar més enllà. Busco històries a tot arreu. En cada passa que faig em pregunto per què sóc aquí en aquest moment, en quina sèrie de casualitats han provocat que sigui avui aquí escrivint aquest text, des d’aquest ordinador, amb les ungles pintades de platejat… I quan la curiositat no es pot satisfer, deixo lloc a la imaginació.

 

On tothom veu una casa, hi veig la història d’una família. Els seus moments de joia, els seus secrets i les seves tragèdies més íntimes. On tothom veu un túnel, hi veig un refugi per a l’apocal·lipsi. On tothom veu una andana de metro, hi veig un accident de tren. On tothom veu que falta cobertura, veig una invasió extraterrestra. On tothom hi veu un tatuatge, hi veig la història més complexa que mai s’hagi gosat creure.

Sóc periodista. I ho dic amb moltd’orgull. Des de molt petita vaig tenir clar que comunicar i informar són la meva vocació. El meu mitjà preferit és la ràdio. Per mi, és el que té més màgia perquè escoltar la ràdio és enamorar-te de veus… una mica com la música, la meva altra gran passió.

Descobreix el meu currículum vitae.