Novak Djokovic | Georgina Léger
149
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-149,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Títol

#NoleFam Projects

Data

Agost 2012 – Setembre 2013

Categoria

Vídeo

Sobre aquest projecte:

El 2012, Novak Djokovic va perdre la final de Roland Garros, les semifinals de Wimbledon i va ser eliminat a les semifinals dels JJOO de Londres, acabant quart contra Juan Martín del Potro. Un any més aviat complicat pel tenista, que havia començat molt bé la temporada proclamant-se campió de l’Open d’Austràlia.

A l’inici de l’estiu, el jugador jugava trist, apagat, cansat, sense enrgia… per això vaig pensar en fer un vídeo motivacional i intentar fer-li arribar. Semblava impossible però es va convertir en molt més que això…

El 5 de setembre del 2012, coincidint amb el meu aniversari, publico el vídeo “#NoleFam all around the world”. En unes hores, es torna viral. El dia següent té més de 30.000 visites al Youtube. Novak Djokovic em segueix al Twitter. Per acabar de rematar-ho, la online manager del jugador es posa en contacte amb mi per Twitter i em proposa seguir creant vídeos… per a la seva web oficial!

Evidentment, em costa assimilar tot plegat. Comença un nou repte. La representant m’encarrega tasques com el “#NoleFam5thNovember”, un vídeo de felicitació pel tenista, després de recuperar el #1 de l’ATP. Més de 15.000 reproduccions en una hora. Mentrstant, el propi Nole menciona el meu “#NoleFam All Around The World” en una entrevista, dient que el va emocionar especialment un nen francès que hi apareixia i que el vídeo va ser realemnt una font de motivació per ell. Els pares del nen estaven gairebé més contents que ell! Fer feliç els altres no té preu.

També faig un vídeo pel Nadal Ortodoxe (7 de gener del 2015), que també es fa viral i arriba a aparèixer a la premsa, ràdio i televisió Sèrbia: “Merry Christmas Nole!”

Els altres vídeos no formen part de la programació oficial del tenista, els vaig fer pel motiu pel qual feia tot plegat: ajudar els fans de Nole a entrar en contacte amb ell i fer-los feliços… i els missatges d’agraïment no tenen preu. Realment, no en tenen.