Love Of My Life | Georgina Léger
140
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-140,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Love Of My Life

Dear music, thank you for being the love of our lives

Love Of My Life. Triem el nostre nom a partir de la majestuosa cançó de Queen, Love Of My Life, inclosa a l’àlbum A Night At The Opera. Encaixa perfectament amb el nostre amor per la música, el nostre art preferit, el que ens estimem amb tota la força del món. La música és l’amor de la nostra vida.

Més enllà d’això, som el José Antonio Atué i jo. Dos amics, podríem dir que d’universitat, als que els apassiona tocar la guitarra i cantar, escoltar música, compartir grups i lletres.

Vam fer el nostre primer concert a la Sala Ovella Negra del Poblenou, a Barcelona. D’ençà, hem passat per llocs com Razzmatazz 3, el festival de música emergent Spàrrek TR o la gala dels Premis Art de la Universitat Ramon Llull 2015.

No som un grup formal. No volem fer de la música la nostra professió, simplement gaudir-la en el seu estat més pur, sense corrompre-la amb pretensions.

El novembre del 2014 vam presentar un curt documental storytelling sobre nosaltres i el nostre amor per la música a un concurs de Dubai anomenat Music World Cup… i vam guanyar!

L’slider és un recull de fotografies que ens han fet en alguns dels nostres concerts. Aquí a sota, podeu veure el clip de la nostre versió de la cançó de Queen que dóna nom al nostre grup, Love Of My Life, i un parell d’actuacions en directe.