Drones For Good | Georgina Léger
15959
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15959,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

About This Project

Drones For Good és una campanya posada en marxa pel gover dels Emirats Àrabs que busca els projectes de joves estudiants interessats en el món dels drons. L’objectiu de la campanya, un concurs que premia 30 finalistes amb una estança a Dubai i el guanyador amb 1.000.000$, és descobrir nous usos pels drons i contribuir així a netejar-ne la seva imatge. Si bé ara els drons són vistos sovint com armes o elements de guerra, Drones For Good busca noves implementacions d’aquests en camps tan diversos com la medicina, l’agricultura, el medi ambient i fins i tot la vida quotidiana.

El meu equip el formen l’Aleix De Toro, enginyer aeronàutic, i l’Ivan Gaviria, enginyer mecànic. El dron ENHANCE lluita contra la contaminació de l’aire i els rajos UV (ENvironmental HAzard). Es tracta d’un fixed-wing aircraft fet amb materials reciclables i barats, com a conseqüència lògica de l’enorme quantitat de conflictes ambientals contra els que lluita. Funciona amb electricitat i inclou un GPS i un pilot automàtic. En cas de fallida dels sitemes mecànics, l’avió està equipat amb un paracaigudes que es deplega de forma automàtica. Gràcies al GPS, el dron està sempre localitzat.

Títol

Drones For Good

Data

Octubre 2015

Categoria

Vídeo

Category
vídeo