Drones (Muse) - Track by Track Review | Georgina Léger
15690
post-template-default,single,single-post,postid-15690,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Drones (Muse) – Track by Track Review

1. Dead Inside

CONTINUÏTAT
Dead Inside és la continuació de The 2nd Law amb ritmes estàtics, flaixbacs als 80 i un regust funky que trobem amb força wholesale jerseys a anteriors cançons com Panic Station o Madness.
Tot i que no aconsegueix la força a la que pot aspirar un senzill de Muse, la veu de Bellamy i una lletra fantàstica compensen mancances musicals que fan de la cançó una de les més fluixes del disc.

2. Drill Sergeant + Psycho

CLÀSSICA
De retorn a Origin Of Symmetry amb un riff de bojos i que ha planejat per sobre la banda durant gairebé 10 anys, Psycho presenta la cançó rockera i de directe espectacular que havien Than promès. Podria haver within estat un B-Side d’Absolution o de Black Holes And Revelations però aterra a Drones per cheap nfl jerseys donar True veu a l’antagonista de la història que es narra.

3. Mercy

BRILLANT
Germana de Starlight i cosina de ResistanceMercy arriba amb una energia plena de llum i brillantor. Es planteja com una súplica i demanda de clemència per part del protagnista i funciona perfectament. Amb instruments reals com guitarra, bateria, baix però també sintetitzadors, s’aconsegueix un clima fantàstic que teletransporta a qualsevol àlbum de Queen fàcilment.

4. Reapers

TEMAZO
Amb el seu debut en directe a finals de març ens vam espantar una mica tots plegats però escoltant-ne la versió d’estudi una (i dues i tres i també quatree vegades) es pot dir que Reapers és el temazo de Drones. Sens dubte. Essència Muse, un solo de guitarra estratosfèric al bell model mig de la cançó que s’emporta la major admiració de tot el CD, vocals prou bons i melodia retro.

5. The Handler

CLÍMAX
Si la meva preferida no fos Mercy, probablement seria The Handler. És la cançó que tanca la primera part de l’àlbum i de la seva història: s’ha convertit en un dron (“I’ve been programmed to obey” / “Now, you are my handler”) i a poc a poc s’adona que ha de separar-se (“I must dissociate from you” / “I won’t let you control my feelings anymore”).

6. JFK + Defector

QUEEN
No ho diuen però els cors de “Inci-ci-citing” i “Society” són Brian May i companyia. Ritme trepidant, melodia fantàstica i línies instrumentals molt potents amb uns vocals esplèndids. A més, inclou un discurs de Kennedy a la American Newspaper Publishers Association que fomenta una lletra que incita com va dir el propi Bellamy “a separar-se dels opressors”.

7. Revolt

SUPERFICIAL
Una de les cançons Таиланд més properes al Pop de Muse i sens dubte la més “intoxicada” per a molts, de Drones. Amb un refrany molt animat i juvenil, se suposa que Revolt és la cançó en la que el dron s’adona que és humà i que pot lliurar-se dels controladors. Conté una destacada línia de bateria.

8. Aftermath

INVOLUNTÀRIA
Sí, és un joc de paraules i sí, és molt dolent. Aftermath és la Unintended de Showbiz alhora que cau “sense voler” a Drones. Arriba per mostrar com ha quedat després de tota la revolta. Melancòlica, lenta, trista, preciosa. Amb un inici que serà familiar als amants de Dire StraitsMusepresenta Hacker la balada de Drones amb una cançó tendra i romàntica capaç de posar-me la pell de gallina i omplir-me els ulls de llàgrimes.

9. The Globalist

DEFLACIÓ
The Globalist em produeix una estranya paradoxa produida a causa d’una expectativa molt gran respecte a ella (10 minuts, pretensions de ser la “gran obra d’art de Muse”, fins i tot categoritzada com la Bohemian Rhapsody de Muse…) que no va acabar de complir-se amb la seva bellesa aïllada. Estructurada en tres parts, un dia ja l’analitzaré com es mereix.

10. Drones

ATREVIDA
Tancar amb un càntic d’Església explícit (no és una cançó coral, per cor, gòspel o harmònica sinó que és literalment un càntic eclesiàstic, tancant amb un clar i contundent “Amen”) és treure a la venta un disc dient-te Muse i demostrant que t’és profundament i infinitament igual el que es digui de tu i de l’àlbum. En si la cançó és maca i la veu wholesale nfl jerseys de Bellamy llueix acapella. La lletra és una reflexió sobre els drons a la vida real en forma de pregària.%d bloggers like this: